ASSORTIMENT

-Bloemen

Bloemen zijn voor elke gelegenheid, of dit nou vrolijk of treurig is, bloemen kunnen altijd. Onze winkel is stijlvol, en door onze passie en liefde voor bloemen en planten is elk bezoek aan ons een beleving. Wij leveren de beste kwaliteit bloemen en planten, en hebben nog altijd persoonlijke aandacht voor uw wensen en voorkeuren. Hierdoor is een bezoek aan Myrna's bloemen A living dream altijd nét even anders. Wij nemen de tijd voor u. Dagelijks is het voor ons een feestje en een verassing wat het aanbod van bloemen en planten is. Natuurlijk doen wij ook dagelijks ons uiterste best om de mooiste, exclusiefste & de beste kwaliteit  bloemen en planten voor u in te kopen. Bent u op zoek naar een specifieke bloem of plant? Om teleurstelling te voorkomen bestelt u gemakkelijk uw bloem of plant  vroegtijdig en dan gaan wij ons uiterste best voor u doen.

-Boeketten

Myrna’s bloemen  kan voor u de prachtigste, stijlvolle boeketten creëren. Onze bloemen worden voor u met zorg uitgezocht zodat wij u de kwaliteit kunnen bieden die u van ons verwacht. Door onze ervaring en de kennis van bloemen kunnen wij u deze kwaliteit dan ook garanderen. Laat ons een boeket op maat voor u maken. Vertel ons wat de gelegenheid is en uw voorkeuren en wij maken met onze creativiteit een boeket voor u, geheel naar uw wensen.

-Planten

Een plant in of om uw huis neerzetten kan, in combinatie met de juiste pot, meer zijn dan alleen maar wat groen. Het kan, in de juiste combinatie, zelfs lijken op een kunstwerk. Myrna's bloemen zoekt voor u bijzondere potten. Met aandacht uitgezocht. Bij ons zijn diverse potten te verkrijgen. Bent u op zoek naar een plant? Laat het ons weten en wij gaan ons best doen om deze voor u te verkrijgen. Natuurlijk geven wij u ook graag advies zodat u de juiste keuze kunt maken.

-Potterie en vazen

Een pot kunt u tegenwoordig beschouwen als een meubel, er is zoveel mooie bij het interieur aansluitende potterie verkrijgbaar. Met aansluitende accessoires maakt u van het interieur een compleet plaatje. Dit kan zijn met een mooie glazen vaas, maar ook met een object. Onze collectie biedt zeker iets moois voor in uw eigen woning, maar heeft ook zeker voldoende te bieden wanneer u een origineel cadeau voor iemand anders zoekt.